У Києві відсвяткували перемогу ресторану “Їстетика” на Dezeen Awards 2021

3-го грудня команда київського ресторану «ЇСТЕТИКА» разом із гостями відсвяткували свою  перемогу на Міжнародній премії Dezeen Awards 2021, за версією журі, у номінації  «Найкращий інтер’єр бару чи ресторану».

Никита та Наталі Карпінські.

За словами рестараторів, престижна щорічна Премія по дизайну зібрала більш ніж три тисячі проєктів у 60 категоріях. Оцінювання проходило в два етапи: незалежне голосування серед усіх бажаючих в онлайн режимі та голосування журі.

Судді Премії написали такий відгук про ресторан:«Простір досить сюрреалістичний. У ньому цікаво використовувалися матеріали та текстури. Дизайн настільки простий, але в ньому є так багато текстур із приголомшливою композицією. Дизайнерам вдалося створити  чистий, простий інтер’єр, який усе ж таки має культурний відтінок”.

Початок вечірки відзначили знайомством з концептом закладу: «grab&go» та дегустацією оновленого меню.

 

Гості спробували новинки, серед яких: новорічний салат олів’є; півкурча з овочами; курочка  з картоплею та цибулевим конфі; лосось з гарбузевим пюре; тайський суп; асорті намазок; PORKстроганов з гречкою та грибами; філе зі свинини та кус кусом; не поке з морепродуктами та ще багато смачних страв з напоями.

Під драйвовий СЕТ від Dj MaxMor та дзвін келихів від партнера святкового настрою — «Італійські ігристі вина та напої Fiorelli! Fiorelli — MADE IN ITALY», гості насолодилися атмосферою вечірки та дізналися всі деталі історії створення найестетичнішого закладу у Києві від його ідеологів та засновників – Никити та Наталії Карпінських.

Вони з радістю поділилися своїми емоціями та спогадами. Адже кожна деталь інтер’єру виконана за їх участю. Більше того, Наталя поділилася планами та стратегією розвиту бренду, в планах якого – «годувати цей район смачною їжею з швидкою видачою та доставкою» та відкриття нових «ЇСТЕТИК» у Києві.

Серед гостей вечірки були: фешн журналіст та екс-редактор ELLE – Роман Тимофєєв; стиліст та продюсер зйомок для глянцевих журналів в Україні і за кордоном – Кирило Савченко; дизайнерка бренду «Allur» Олена Люлька; дизайнерка бренду «Motrya» Тетяна Дроздова; власниця бренду «Sonia Delaunay» Alla Maal; Анна Гаєва – дизайнерка бренду Anna Grove; дизайнерка одягу Lili Magerramova бренду «13_MISSION», food & lifestyle інфлюенсери, представники українських ЗМІ та улюблені їстети.

Никита  Карпінський, Юрій Іванов та Наталія Карпінська.

Родзинкою вечірки стало поздоровлення і знайомство з усією команди «ЇСТЕТИКИ». Адже саме вони щодня зустрічають гостей з посмішкою та роблять усе можливе для їх крутого відпочинку і смакування страв.
Рестаратори подякували всім, хто відвідав захід та підтримав бренд під час голосування на Премії.

У ресторана є власний сайт, де можна ознайомитися більш докладно із його роботою та меню.

Читайте також: Інтер’єр київського ресторану Istetyka визнали найкращим на премії Dezeen Awards 2021.

Юрій Іванов 

Фото: Володимир Ануфрієв 

454

Юрій Іванов

Головний редактор